Letní šachové soustředění 2016

V tomto roce se uskuteční v termínu od pátku 22.července
do pátku 5.srpna. Termín soustředění jsme posunuli již před rokem, neboť jsme počítali s tím, že někteří naši svěřenci budou startovat na Mistrovství Evropy. Budeme ubytování v rodinném penzionu U Vaňáčů ve vesnici Štědronín poblíž Orlické přehrady.

 

 

 

Opět jsme zvolili již osvědčenou variantu ubytování, kde bude pouze naše výprava a tak nikdo nebude rušit nás a ani my nebudeme nikoho rušit. Budeme se tak moci plně soustředit na náš program. Znamená to ale, že počet míst v penzionu je omezen. Penzion a jeho okolí si můžete prohlédnout na těchto stránkách

Soustředění bude rozděleno na dvě části, které budou oddělené celodenní táborovou hrou. Tu chceme uskutečnit v sobotu 30.července. Opět počítáme se soubojem dětských týmů a alespoň jednoho týmu rodičů. V sobotu bychom chtěli také zorganizovat za účasti rodičů grilování.

Program bude ovlivněn jednak složením přihlášených žáků a dále přípravou účastníků na Mistrovství Evropy. Tréninky nejzkušenějších žáků povedou trenéři s vysokou kvalifikací, které již dobře známe. V první části to bude IM Ivan Hausner a ve druhé části IM Richard Biolek. Program bude tentokrát hodně zaměřen na praktické zkušenosti ze všech částí partie v závislosti na vyspělosti žáků.

Zkušenější žáky povede také trenér II. třídy Jiří Havlíček, začínající žáky Jana Havlíčková a zvažujeme zapojení dalších trenérů. Konkrétní program bude vydán podle přihlášených dětí. Pro děti je zajištěna strava 5x denně včetně pitného režimu. Připravujeme také řadu nešachových aktivit.

Cena je 6.900,-Kč pro dítě a 5.700,-Kč pro doprovod.

Zálohu za účast ve výši 3.000,-Kč/osobu uhraďte prosím do středy 29.června
(do 1.července musíme uhradit zálohu na pronájem penzionu). Zbývající částku pak do 22.července 2016.

Přihlášky zasílejte do 25.června 2016 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Nejbližší akce

3.divize 5.kolo (06. leden)

Oba týmy hrají venku:

Tým E cestuje do Počátek

Tým F cestuje do Třeboně

podrobnosti

1.divize 5.kolo (07. leden)

B-tým hraje doma s Chess clubem Písek C

C-tým hraje venku se Slávií ČB

podrobnosti

2.divize 6.kolo (14. leden)

V 6.kole hrajeme venku s Royalem České Budějovice

podrobnosti

1.liga mládeže 6. a 7.kolo (20. leden)

Hrajeme v Táboře:

Od 10:00 s Chess club Pískem

Od 15:00 s ŠK ŠACHklub Klatovy

podrobnosti

1.divize 6.kolo (21. leden)

B-tým hraje doma se Spartakem Sezimovo Ústí

C-tým hraje venku s Chess clubem Písek C

podrobnosti

2.divize 7.kolo (28. leden)

V 7.kole hrajeme doma s VŠTE České Budějovice

podrobnosti

Kalendář všech akcí


Naši partneři

MŠMT Motor Jikov Green Město České Budějovice Teplárna České Budějovice, a. s. A+B služby spol. s.r.o. Jihočeský Kraj Chess 24 Media Consult ČEVAK